Personalitate

Cu White Coats ai posibilitatea să personalizezi în cele mai mici detalii echipamentele pe care le porți. Halatele devin astfel cea mai eficientă carte de vizită, un indicator cromatic care te ajută să creezi imaginea memorabilă, de care pacienții au nevoie.

Personalizăm anumite mesaje pe halate prin intermediul următoarelor proceduri:

Brodare

Prin brodarea numelui celui care poartă halatul, a funcției sale, dar și a logo-ului clinicii, pacientul primește ușor toate informațiile de care are nevoie și pe care le va folosi pentru a reveni la un nou consult. Brodarea oferă o textură plăcută, senzorială, nu se deformează la spălat și rezistă foarte bine în timp.

Avantaje

+ Rezistență în timp, la spălări repetate

+ Rezistență la decolorare

+ Aspect plăcut, îngrijit

Obține ofertă

Folie adezivă

Cu ajutorul unei folii unicolor, aplicată la presiune și temperatură înalte, reușim să recreem mesajele dorite de tine. Transferul termic este recomandat comenzilor în care fiecare bucată trebuie să conțină un detaliu diferit. De exemplu, se pot imprima astfel numele și funcția membrilor, din echipa ta.

Avantaje:

+ Rapiditate 

+ Preț avantajos la cantități mici

Obține ofertă

Un Testimonial

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Produse

0743 224 338 / contact@whitecoats.ro